YA anda tak salah baca memang PERCUMA. Tapi ada syarat-syaratnya (teruskan bacaan)
Jika anda tak tahu lagi apa kegunaan dan ke”power“an 2 software online ni sila picit link di bawah terlebih dahulu

Dah tengok linknya?
Kalau anda perasan harga untuk 2 software ni ialah RM220

Jadi anda ada 2 pilihan:

Nak beli terus di sana atau boleh milikinya PERCUMA

Syaratnya mudah sahaja, anda beli salah satu dari 2 produk rakan usahawan internet saya di bawah ini melalui link affiliate saya :

1.Teknik FB Retargeting >> http://jomgrab.com/tfr

 

Teknik FB Retargeting

2. Sistem Bisnes PRO >> http://jomgrab.com/sbo

Sistem Bisnes PRO

Dalam erti kata lain, anda layak miliki 2 software online ni PERCUMA sebagai bonus premium. Terhad untuk 15 13 orang yang terawal sahaja!

BERMINAT?

Ikut 2 langkah mudah di bawah:

Langkah Pertama:

KLIK link affiliate di bawah dan terus buat belian

1. http://jomgrab.com/tfr

(Affiq Fadzil: Teknik FB Retargeting)

2. http://jomgrab.com/sbo

(Yusof Kushairi : SISTEM BISNES PRO)

Langkah Kedua:

Hantar pm ke inbox fesbuk saya untuk tuntut BONUS kat sini (Klik Sekarang).

Boleh gunakan format ayat berikut:
“Salam tuan saya nak tuntut BONUS produk (nama produk) sebab saya dah beli dari link tuan. Terima kasih”

Bonus akan saya beri selepas pembelian anda disahkan betul melalui link saya terlebih dahulu oleh tuan Affiq Fadzil (Teknik FB Retargeting) atau tuan Yusof Kushairi (SISTEM BISNES PRO).

Beri saya tempoh 24-48 Jam

Sementara itu sila request sertai group FB berikut untuk sebarang pertanyaan dan bantuan https://www.facebook.com/groups/cyberzul/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*
*
Website