Apakah ia?  Jangan garu-garu kepala pulak mendengarkan benda ni. Tak usah fikir banyak-banyak. Nah saya cuba bawakan sedikit penerangan berikut:

Murah dan berkualiti maksudnya servis yang sepatutnya dibayar mahal tapi anda boleh dapatkan pada harga semurah RM10 dan ianya khas untuk rakyat Malaysia.

Perkara ni berkaitan dengan servis secara ONLINE je. Nak nampak lebih mudah faham, saya rasa lebih baik kalau saya bawakan dalam satu bentuk cerita. Hehe, siapa nak dengar cerita saya ni? Oklah begini contoh kisahnya:

Alkisahnya Abu mahir dan pandai buat ecover. Manakala Ali pula tak tahu nak buat ecover. Maka Ali telah membeli servis dari Abu dan membayar dengan harga yang murah.  Abu dapat bayaran atas servisnya dan Ali pula dapat mengatasi masalahnya yang tak tahu buat ecover. Dah faham sekarang?.

Jika anda pun ada kemahiran dan skill yang power boleh tawarkan servis kat laman web ni (KLIK SINI). Manalah tahu saya juga akan beli servis anda kat sana nanti :)

 

Kalau ada pertanyaan, tinggalkan komen di bawah ni ye jangan malu dan segan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...